Q-debt

Uw keuze

Kiezen voor Q-debt Debiteurenbeheer & Riskmanagement is kiezen voor efficiency en kwaliteit. Met keuze van Q-debt Debiteurenbeheer & Riskmanagement bent u verzekerd van de juiste aanpak van uw debiteurenbeheer. Samen met u kiezen wij de aard van het debiteurenbeheer, de manier van benaderen, de frequentie en de ‘’tone of voice’’, zodat wij uw commerciële belangen optimaal kunnen dienen. U bepaalt derhalve onze insteek namens u.

Q-debt Debiteurenbeheer & Riskmanagement is géén incassobureau.

Onze werkzaamheden beperken zich tot het klantvriendelijk beheren van uw debiteurenadministratie. Er is voor de debiteuren daarom geen direct verband met een incassobureau of deurwaarder. Mocht het echter noodzakelijk zijn dan kunnen onze collega’s van het incassobureau snel en accuraat ingrijpen.

Uw klant krijgt niet te maken met extra kosten. Pas wanneer uw debiteur de gehele met u afgesproken aanmaningcyclus heeft doorlopen, zal in overleg met u desgewenst een incassoprocedure worden opgestart, waarbij eventueel gebruik zou kunnen worden gemaakt van het door ons gelieerde incassobureau. Betalingen van uw debiteur worden rechtstreeks naar uw rekeningnummer overgemaakt. De facturen zijn en blijven immers uw eigendom

PROACTIEF & PREVENTIEF

Daarnaast signaleert Q-debt Debiteurenbeheer & Riskmanagement in een vroegtijdig stadium eventuele klachten of betalingsproblemen van uw debiteur. Op het moment dat een debiteur een klacht of een betalingsprobleem uit, ontvangt u per omgaande van ons een schriftelijke rapportage. Overigens mag u van ons verwachten dat wij de meeste gestelde vragen namens u passend kunnen beantwoorden.

Bent u nieuwsgierig geworden of wenst u nadere informatie?
Laat u aangenaam verrassen en laat ons uitrekenen hoeveel credit-management u kan opleveren.

NEEM CONTACT OP

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact op met één van onze experts op het gebied van credit management.

NEEM CONTACT OP