Q-debt

Q-debt werkwijze

Vroeg of laat krijgt u er als ondernemer mee te maken: een oplopende debiteurenpost. Een herinnering volgt, misschien een telefoontje. Maar een debiteur aansporen tot betaling is nog niet zo gemakkelijk en het kost u veel tijd. Dat kan anders.

Q-debt Debiteurenbeheer & Management kan u een hoop werk uit handen nemen. Heeft u een achterstand in uw debiteurenpost, loopt de liquiditeit van uw onderneming achteruit, fungeert u meer als ‘’bank’’ dan als leverancier, wilt u een vlotte betaling? Q-debt Debiteurenbeheer & Management biedt u een scala aan oplossingen. Het merendeel van de openstaande bedragen innen wij op zeer korte termijn. Dat is goed voor de liquiditeit van uw bedrijf en u kunt zich bezighouden met uw corebusiness.

Vertrouwelijk en discreet

Voor een zakelijke aanpak van uw debiteurenbestand bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u brengen wij uw debiteuren in kaart, zorgen voor een duidelijke structuur en adviseren u daar waar nodig in het debiteurenbeleid. Wij werken zeer efficiënt en nemen ook de noodzakelijke impopulaire maatregelen. In een vroegtijdig stadium signaleren wij problemen of betalingsachterstanden en kan adequaat actie worden ondernomen. Uw bedrijf is financieel gebaat bij een stringent debiteurenbeleid.

Wanneer wij de debiteurenbewaking van uw bedrijf overnemen, kunt u er zeker van zijn dat er discreet en vertrouwelijk met uw informatie zal worden omgegaan. Onze medewerkers zijn gebonden aan onze geheimhoudingsplicht.

MAATWERK

Q-debt Debiteurenbeheer & Management verricht haar werkzaamheden in overleg met u en levert daarom maatwerk. Alles is bespreekbaar. Wilt u een herinneringstraject van 30 dagen, wenst u alleen een telefonische follow up van uw aanmaningen? Geen probleem. Al uw wensen worden in een plan van aanpak gestructureerd. Immers, wanneer je je niet kunt inleven in de wensen van je cliënten kun je je werk niet op de juiste manier uitvoeren. Samen met u wordt de juiste koers bepaald. Q-debt Debiteurenbeheer & Management bespaart u tijd en geld en levert op die manier een goede aanvulling op uw bedrijfsvoering.

NEEM CONTACT OP

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact op met één van onze experts op het gebied van credit management.

NEEM CONTACT OP